Dolar 32,3794
Euro 34,7502
Altın 2.410,67
BİST 10.091,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Kirpiklerinizi Uzatmanın Yolları

21.11.2021
A+
A-
Kirpiklerinizi Uzatmanın Yolları
Tanıtım Yazısı

Kirpikleri uzatmanın yolları nelerdir? Kirpikleri uzatan etkili yöntem nedir? Kirpik uzatmada kullanılan bakım yağları nelerdir? Kirpikleri uzatmak için gerekli bilgi çeşitlerini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kirpiklerinizi uzatma yolları çeşitlidir. Çünkü kirpikleri uzatan sadece tek bir yöntem bulunmamaktadır. Kirpik yapınıza göre farklı yöntemler etkili olacaktır. Günümüzde özelliklede kadınlar tarafından kirpikler uzatılmak isteniyor. Çünkü kadınlar için estetik görünüm çok daha değerlidir. Özelliklede yüzlerinin güzelliklerini uzun kirpikler ile tamamlamak isterler.

Günümüzde kirpik uzatma yöntemi için birkaç örnek sunacağız;

  • Kirpik lifting uygulaması
  • Takma kirpik çeşitlerini kullanmak
  • Göz makyajını uyumadan önce mutlaka silin
  • Farklı bakım yağları kullanın
  • Sağlıklı beslenme kirpiklerin uzamasında oldukça etkilidir.
  • Ara sıra kirpik bölgesine masaj yapıldığında; kirpik bölgesinde rahatlama oluşuyor. Bu durum ise kirpiklerin uzamasını sağlıyor.

Kirpikleri Uzatan En Etkili Yöntem

Kirpikleri uzatmak için farklı yöntemler her zaman için bulunur. Ayrıca her kirpiklerin uzatılması için tercih edilen yöntem; herkeste aynı etkiyi sağlamaz. Peki günümüzde pek çok kişi için kirpikleri uzatan en etkili yöntem hangisidir? Bu durum iki şekilde değişiklik gösterir. Eğer ki anlık olarak kirpiklerin uzun olması isteniyorsa; tek çare takma kirpiklerdir.

Uzun vadeli zaman için ise en etkili olan bakım yağlarıdır. Kirpiklerin uzamasında etkili olan pek çok bakım yağları bulunuyor. Herhangi birini kullanarak kirpikleriniz sağlıklı olarak uzar. Ayrıca bakım yağları ile birlikte kirpikleriniz gürleşir. Böylece istenilen etkileyici kirpiklere sahip olmuş olursunuz.

Kirpik Uzatmak İçin Etkili Bakım Yağları

Kirpiklerini uzatmak isteyen kişilere çeşitli bakım yağları öneriliyor. Kirpikler hassas yapılı oldukları için; genel olarak sürekli bakım isterler. Bu yüzden de bakım yağlarını kirpiklerin hem uzaması hem de bakımının sağlanması için tercih edilmelidir. Kirpik uzatmak için etkili bakım yağları önerileri olarak şunlar sunulur;

  • Badem yağı; kirpikler için en çok tercih edilen bakım yağıdır.
  • Jojoba yağı; kirpik köklerinin güçlenmesinde etkilidir.
  • Hindistan cevizi yağı; son dönemlerde daha sık tercih edilmeye başlandı.
  • Kuşburnu yağı; kirpiklerde nemlendirici ve yumuşatıcı etkisini gösterir.
  • Hint yağı; bazen tek bazen ise başka bakım yağları ile karıştırılarak kullanılır.

Kirpiklerin estetik görüntüsü kullanılan yağlara; piyasada badem ve hindistan cevizi yağlarını bulabilmek daha kolaydır.

Gözde Uslu
İzmir'in Karşıyaka İlçesinde Gözde&Arya Beauty Güzellik Salonunun işletmecisi ve sahibiyim. Güzellik ve makyaj üzerine edindiğim bilgi ve deneyimi sizlerle paylaşmak için buradayım.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.