Dolar 35,9635
Euro 37,3681
Altın 3.298,48
BİST 9.807,10

Alkol Bağımlılığı İçin Bitkisel Reçeteler

31.12.2021
A+
A-
Alkol Bağımlılığı İçin Bitkisel Reçeteler

Alkol bağımlılığı için bitkisel reçeteler nelerdir? Hangi bitkisel reçete alkol bağımlılığına daha iyi geliyor? Alkol bağımlılığını etkileyen bitkiler nelerdir? Alkol bağımlılığı ve bitkisel etkiler için kısa bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Alkol bağımlılığı için bitkisel olan farklı reçete çeşitleri bulunuyor. Fakat öncelikli olarak alkol bağımlığı ne demek olduğu bilinmesi gerekir. Alkol bağımlılığı; kişinin alkol almadığı bazı zamanlarda krizler geçirmesidir. Alkol bağımlılığı herkes için aynı kriz süresi olmaz. Bağımlılığa göre kriz sürede değişir. Peki, alkol bağımlılığına iyi gelen bitkisel reçete çeşitleri nelerdir?

  1. Hindistan cevizi yağı
  2. Karahindiba
  3. Acı su kabağı
  4. Kudzu
  5. Kereviz
  6. Hurma
  7. Asma yaprağı
  8. Lahana
  9. Marul tohumu

Günümüzde farklı pek çok alkol bağımlılığı için bitkisel reçete çeşitleri bulunur. Bitkisel reçete çeşitlerinin etkisi daha fazla olur. Ayrıca vücudu besleyici özelliği de bulunur. Bu yüzden de hem alkol bağımlılığında etkileri olur. Hem de sağlıklı vücut için etkili olur. Alkol bağımlıları için bitkisel olarak tedavi süreci yaşamaları tedavi süreçlerini kolaylaştırır.

Alkol Bağımlılığı İçin Bitkisel Reçetelerinin Kullanımları Nasıldır?

Günümüzde alkol bağımlılığı için tedavi olmak isteyen kişiler çoğunluktadır. Alkol bağımlılığı tedavi süreci genellikle uzun bir zaman dilimini kapsar. Bu yüzden de pek çok alkol bağımlısı bitkisel yöntemler ile tedavi süreci atlatmak ister. Peki, alkol bağımlılığı için bitkisel reçetelerinin kullanımları nasıldır?

  1. Hindistan cevizi yağı yemeklerde birkaç kaşık kullanılabilir.
  2. Karahindiba aşırı alkol kullanımı nedeni ile oluşan hasar çeşitlerinin onarılmasında etkilidir. Hafta 2 kez demlenmiş bir şekilde tüketilmesi önerilir.
  3. Kudzu çay olarak yaklaşık 2 aya yakın bir süre günde 2 sefer tüketilmesi gerekir fakat kudzunun tüketilmesinden önce uzmana danışması gerekir.
  4. Acı su kabağı ayranın içerisine suyun çıkartılması ile kullanılır.
  5. Kereviz suyu ile normal su karıştırılarak günde iki defa tüketilmesi alkol bağımlılığının azalmasını sağlar.
  6. Suda bekletilmiş hurmaların; püre haline getirilmesi gerekir. Ardından bu pürenin iki sefer demlenmesi gerekir. Gün içerisinde bu çayın iki sefer içilmesi yeterlidir.
  7. Asma yaprağının suyu ezilerek çıkartılır. Soğuk bir ortamda bekletilir. Gün içerisinde yaklaşık iki kahve içilmesi yeterlidir.

ETİKETLER:
Dolmakalem
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.